Hold vægten og formen gennem vinteren

Danmarks sundeste digitale blad, Januar nummer er nu udkommet og kan købes i bladkiosken hos inspirationsbutikken.
Pris pr blad 48 kr eller abonner på 6 blade for kun 260 kr.
Få mere ud af din læseoplevelse og læs Danmarks sundeste blad i det flotte flip format som kan hentes helt gratis på google chrome. Følg linket her og “tilføj til Google” i rubrikken i øverste højre hjørne og følg instrukserne.
Når dette er gjort, kan du læse Danmarks sundeste blad i flot flip format.
reklame blad
Næste nummer “De alternative valg” udkommer 30 Marts 2018, og i dette nummer fokusere vi på alternative valg, som ikke kun er begrænset til behandlings former og madprodukter, men også det at skabe den viden som gør, at vi åbner vores horisont til andre valg muligheder, som både er praktsike og sundere.
Hver dag tager vi bevidste og ubevidste valg om vores liv og om vores sundhed.
Når vi for eksempel går rundt i supermarked for, at handle ind til weekenden vælger vi for eksempel kartofler og fravælger ris, vi vælger rugbrød og fravælger franskbrød, eller vi vælger begge dele eller fravælger dem begge.

Oftes tager du en beslutning baseret på, først og fremmest, det emotionelle og herefter det praktiske, i alle tilfælde er det yderst sjældent, at vi vælger blot fordi det er sundt.

Vi vælger eller fravælger ud fra om vi har lyst, kan lide eller efter behov, og for at vælge anderledes må vi skabe et sundere emotionelt anliggende som gør, at vi både har lyst til det fordi det er sundere.

Med mere viden om alternative valg giver du dig selv en bredere vifte til, at skabe dig en sundere fremtid.

Besøg blad kiosken og bestil dit blad

RekLAME aBONER 6 BLADE

Click here for reuse options!
Copyright 2018 Captain Lis wellness blog
www.pdf24.org    Send article as PDF   

Leave a Reply